Hulladékgyűjtés

2023.04.23. 11:13

Karácsondon 200 zsák szemetet találtak a diákok

Karácsond is csatlakozott a közös összefogással megszervezett „TeSzedd 2023” országos hulladékmentesítő programhoz.

Sz. M. L.

Szombat reggel 8 órakor önkormányzati képviselők, civil szervezeti tagok, iskolás diákok, pedagógusok, szülők, önkormányzati és intézményi dolgozók, önkéntesek érkeztek a művelődési ház előtti parkba, ahonnan az eligazítás után elindultunk a már előre megtervezett helyszínekre. Ezt Földi Csaba, Karácsond polgármestere osztotta meg Facebook oldalán.

Híradása szerint a diákok 3 csoportra osztva kísérő pedagógusokkal a település utcáin szedték a hulladékot.

Nap mint nap szedik az önkormányzat közfoglalkoztatásban lévő dolgozói az eldobott hulladékot a közterületeken, néha sajnos feleslegesen, ezért az elmúlt évekhez hasonlóan mai napon is kiemelten a nagyobb hulladékkal szennyezett gócpontokra koncentráltunk. A mai nap folyamán megközelítőleg 200 zsák hulladékot szedtünk össze. Ezúton is szeretném megköszönni minden kollégámnak, önkormányzati képviselőnek, hivatali és intézményi dolgozóknak, diákoknak, pedagógusoknak, szülőknek, településünkért tenni akaró önkénteseknek, civileknek, így az Együtt Karácsondért Egyesület, a Karácsond Községvédő és Szépítő Egyesület, a Karácsondi Vadásztársaság és a Négy Község Harcosai Egyesület vezetőinek és megjelent tagjainak, valamennyi résztvevőnek, hogy önkéntes munkájukkal példát mutattak valamennyi embertársunknak, tetteikkel felhívták a figyelmet arra, hogy óvjuk, védjük településünket, figyeljünk környezetünkre, ahol élünk – fogalmazott a polgármester.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában