Andezit bánya

2023.04.22. 07:41

Nem volt pánik, se hisztéria a második robbantást követően Recsken

Jó előre bejelentették minden lehetséges fórumon, hogy április 21-én a második robbantást is elvégzik a recski andezit bányában. A poharak sem rezdültek meg a vitrinekben.

B. K.

Az egész lakosság várta Recsken a a pénteki robbantást, amit az andezit bányában hajtottak végre pénteken délután. Az első eset kissé felborzolta a helyiek kedélyét, mivel nem készültek fel előre az emberek a várható zajhatásra. 

A második alkalommal napokkal az esemény előtt tájékoztatták a lakosságot, így mindenki felkészülten várta az eseményeket. 

A helyszínen tartózkodott Horváth László, országgyűlési képviselő is, aki a tapasztalatait is megosztotta közösségi oldalán

Úgy fogalmazott, személyesen győződhetett meg mindenki arról, hogy alaptalan volt a pánikkeltés!
- Ma délután, két hónap elteltével megtörtént az új bánya második robbantása. Nem volt sem földindulás, sem pánik, sem hisztéria. Persze nem voltak itt a baloldali hergelők sem - tette hozzá. 

- Voltak viszont szeizmikus mérőműszerek, mozdulatlanul maradt pohár víz az ablakban, testületi tagok, hatóságok. Mindannyian személyesen győződtünk meg arról, hogy bőven határérték alatt maradt a hang és a rezgés is. Ezzel végérvényesen bebizonyosodott, hogy a baloldali politikusok által keltett pánik alaptalan volt itt Recsken is.
Reméljük nem térnek vissza a hivatásos botránykeltők, és Recsken visszatérhet az élet a nyugodt kerékvágásba. Dolgozunk tovább! Jó szerencsét, Recsk! - zárta mondandóját. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában