Imádni való!

2023.04.03. 21:40

Pixel kutya az új Tiktok-sztár rendszeresen ellátogat Gyöngyösre

Pixel kutya különleges és nem azért mert körbe repülte a Földet vagy cirkuszi mutatványosokat megszégyenítő trükköket tud.

HEOL

Pixel hamar belopja magát az ember szívébe. Akár egy róla készült felvételt elég megtekinteni a Tiktokon vagy az Instagramon ahhoz, hogy még többet akarjunk belőle. 

Nem csak a külseje, de a mindennapjai is különlegesek. Köszönhető mindez kreatív gazdáinak, akik a szürke hétköznapjaiba is humort, jókedvet és rengeteg szeretetet csempésznek. 

A kutyusról, illetve a gazdáiról tudni kell, hogy Gyöngyöshöz kötődnek, ezért olykor-olykor ellátogatnak a városba. A közel 50 ezres követő-, illetve rajongótábornak pedig rendszeresen dokumentálják egyebek között ezeket a rövid kiruccanásokat is.

Pixel gazdija kiemelte, hogy semmi probléma nincs a beszédkészségével, a videó szórakoztatóbbá tétele miatt változtatja el a hangját és ejti ki furcsán a szavakat. A kutyus "gondolatai" így még inkább szerethetőbbek. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában