Változások

2023.04.30. 15:17

Új elnök a pedagógus szakszervezetnél Hevesben

Elismeréseket is átadtak a Pedagógusok Szakszervezete tisztújító közgyűlésén, amelyen elnöknek Halasi Vivient választották a tagok.

Tóth Balázs

Tisztújító közgyűlést tartott a Pedagógusok Szakszervezete Heves megyei szervezete, tájékoztatta portálunkat Balogh Éva leköszönő elnök. Az új elnök Halasi Vivien lett, az alelnökök Hevér Zsuzsa és Kis Ágnes és Magyar Viktória. A tisztségviselők országos küldötté is váltak, pótküldött Tóth Rita lett. Az alelnökök különböző területekért, a szakképzésért, a két tankerületért és gyöngyös környékéért felelősek. Tagokat delegáltak az országos tagozatokba. Osváth Péterné a nyugdíjas, Nagy Zoltán az ifjúsági, Magyar Viktória a szakképzési, Vargáné Zazravecz Andrea az óvodai, Lángné Árvai Ágnes a gyógypedagógiai tagozatban lesz Heves megye képviselője. A felügyelő bizottság tagja lett Láng Erzsébet, Dér Erzsébet Tünde és Balogh Éva. A tisztségviselők megbízatása öt évre szól.

Az ülésen köszöntötték a nyugdíjba vonuló szakszervezetiseket és az alapszervezeti titkárokat, tizennyolc pedagógust, ők Eötvös József Emlékérmet, bronz és ezüst fokozatú oklevelet kaptak. Három régi szakszervezeti munkatársat terjesztettek föl országos kitüntetésre, Vanyó Jánost, Takács Pétert és Balogh Évát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában