Megbeszélés

2023.04.11. 11:38

Új tagok jelentkezését is várja a Cukorbetegek Egri Egyesülete

Cukorbetegek Egri Egyesülete közgyűlést tart szombaton, új tagok is csatlakozhatnak hozzájuk.

F. V. E.

Jakabné Jakab Katalin, a a Cukorbetegek Egri Egyesületének elnöke

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

A Bartakovics Béla Közösségi Házban április 15-én délután 2 órakor kezdődik a Cukorbetegek Egri Egyesületének közgyűlése, tájékoztatta portálunkat Jakabné Jakab Katalin, az egyesület elnöke, akitől azt is megtudtuk, bárki csatlakozhat hozzájuk, jelenlegi tagjaik mellett várják az új emberek jelentkezését, legyen szó akár olyanról, aki maga is diabétesszel küzd, vagy olyanról, akinek a családtagjai között van cukorbetege, vagy egyszerűen csak szeretné kivenni a részét az alapítvány életéből. 

Az egyesület már több mint húsz éve céljaként tűzte ki, hogy segítsen azoknak, akik szembesülnek a cukorbetegségükkel, és a megelőzésre is nagy hangsúlyt fektetnek. Programjaikon nem csak szűréseket szerveznek, hanem mindenkinek igyekeznek tájékoztatást adni a diabéteszről, jegyezte meg az elnök. 

A közgyűlés napirendi pontjai között szerepel az elnökség elmúlt évről szóló beszámolója, és emellett, hogy egyebek között az idei költségvetésről is szót ejtenek, az erre az évre tervezett programjaikat is ismertetik. 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában