Emléktúra

2023.04.26. 12:46

Újra itthon: a gyöngyösi apa és fia épségben visszaérkezett a Himalájából

Sikeresen, méltóképpen lezárult a Kalifa – Kiss Péter Kancsendzönga Emléktúra .

Sz. Sz. I.

Idősebb Kiss Péter, Deminger Péter és Kiss Attila a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

Forrás: Kalifa/Facebook

Kedden délelőtt visszaérkezett Budapestre a Kalifa - Kiss Péter Kancsendzönga Emléktúra csapata. Az expedíciót támogató Kalifa Alpin Csapat kedden délután a közösségi oldalán a következő tájékoztatást adta erről:

– Ma délelőtt épségben hazaérkezett a Kalifa - Kiss Péter Kancsendzönga Emléktúra csapata! Hosszú, fárasztó volt az útjuk Magyarországra. A reptéren várta őket a Kalifa csapat tagja, Péter.   Elmondhatatlanul nehéz, kimerítő napokon vagyunk túl mindannyian, akik ebben a „küldetésben” közvetlenül részt vettünk… Szeretnénk megköszönni Nektek azt a sok optimista reakciót, bíztatást és jókívánságot, amit az elmúlt hetekben kaptunk – fogalmaztak a posztban.

A rengeteg írás közül kiemeltek egyet, amelyet Schmidt Vera dalszerző énekesnő osztott meg velük. /Verát a Megasztár tehetségkutató műsor első szériájában ismerhettétek meg 2003-ban./

„Kedves Kalifa! Én annyira becsülöm, hogy egy ilyen csodálatos, felemelő, ugyanakkor költséges, veszélyes, rendkívül bizonytalan kimenetelű dolgot, mint a hegymászás támogattok…hogy ott álltok a hegymászók mögött, mint a szülő vagy a tanár a gyermek mögött… szurkoltok, izgultok, örültök, a könnyek is kicsordulnak mikor nem jó hírek érkeznek… Azt gondolom, az élet is ilyen, mégis sokan csak a sikertörténeteket támogatják…
Én úgy érzem, a Kalifa ezzel az életet, a realitást, a valóságot és az emberséget is támogatja és leteszi a voksát amellett, hogy ez így egészséges, ez így kerek es szép!  …őszintén csodálom a hozzáállásotokat… talán éppen azért is, mert kiveszőben van ez… Péteréknek és mióta követlek Titeket, azóta szurkolok az összes hegymászónak! Volt, hogy róluk olvastam a gyerekeknek este, hogy mi újság van a hegyeken az éppen arra mászóval, miken megy keresztül és milyen döntést hoznak … szerintem ez annyira… szép és izgalmas!”

Köszönjük Vera a gondolataidat! Megfogalmaztad írásodban azt, amit talán mi magunk sem tudtunk volna jobban összefoglalni, miért is csináljuk ezt az egészet. A Kalifa – Kiss Péter Kancsendzönga Emléktúra 2023 sikeresen, méltóképpen lezárult." – olvasható a Kalifa közösségi oldalán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában