Övék a nap

2023.05.27. 21:49

A gyerekek élete csupa játék és mese volt, ha nem is Aprajafalván az Érsekkertben biztosan

Rengeteg játék és mese az egri városi gyermeknapon az Érsekkertben.

T.B.

A gyermekek birodalma volt az Érsekkert a szombati napon

Forrás: Gál Gábor / Heves Megyei Hírlap

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ és a Harlekin Bábszínház idén közösen szervezett gyermeknapot az Érsekkertbe. A Kölyökverzumban este hatig ki lehet próbálni a kreatívsarkot, a trambulint, a meseösvényt, a greenbox fotózást, a kukacvonatot, vagy a kis körhintát, vagy a zűrjátékgyárat. Akikben sok energia van, azok a mobil kalandparkban vezethetik le, vagy úgy, hogy végigmennek a Szuperhős Planéta Mega Ninja pályán, esetleg lecsúsznak a tó felett kifeszített kötélpályán, esetleg a mászótoronyban teszik próbára ügyességüket.

Akik inkább mesét néznének, azok a Színházi Olimpia keretében Egerbe látogató produkciókat tekinthetik meg a Harlekin Bábszínház segítségével. A kisszínpadon egy brit, egy olasz és egy spanyol társulat mutatott be produkciókat, a Punch and Judy című bohókás darabot délelőtt láthatta a közönség, délután Gaspare Nasuto, Pulcinella című modern vásári komédiája, a nagyszínpadon pedig Company La Tal: Carillo hat kis történetét lehetett élvezni.

Bemutattak magyar darabokat is, Lehőcz Zsuzsa – Takács Dániel: Dobronka cirkusz, világszám! című darabja ment délelőtt a nagyszínpadon, 13 órától a Bab Társulat: Jelenetek egy házasságból, avagy a három kívánság című utcaszínházi előadása kezdődött a szökőkútnál.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában