Gyász

2023.05.17. 16:05

A patakba fulladt gyöngyösoroszi kisfiú édesapja öngyilkos lett

Több tragédia is történt már a családban.

Sz. M. L.

Gyöngyösorosziban patakba fulladt kisfiú Valentinó édesapja, Törpi, tavalyelőtt karácsonykor felakasztotta magát a BorsOnline információi szerint. Mint ahogy arról már beszámoltunk kedden eddig tisztázatlan körülmények között került a 3 éves kisfiú a megáradt patakba. Édesanyja zaklatott állapotban érkezett a helyszínre. Mentőhelikopterrel szállították kórházba, ám az ellátás ellenére a gyermek nem maradt életben. 

A BorsOnline cikke szerint a gyermek édesanyja Renáta mélyszegénységben nevelkedett a testvéreivel. Édesapja, János igyekezett mindent előteremteni a családja számára, de gyermekei így is sokszor voltak kénytelenek nélkülözni. Renáta évek óta Gyöngyösön, a Durandán él. Ott kezdett közös életet a mindenki által csak Törpinek becézett férfival aki tavalyelőtt karácsonykor önkezével vetett véget életének.

A Bors szerint Renátának Valentínón kívül még három gyermeke született, de az édesanya képtelen volt nevelni a gyermekeit. Egyikük nevelőszülőknél él, s Valentínóról sem ő gondoskodott, a kisfiút az anyai nagyszülei nevelték. A BorsOnline cikke szerint Valentínó kedd délután a szomszéd gyerekekkel játszott: már hazafelé tartott, amikor a tásaival kimentek a patakpartra, a hároméves fiú – egyelőre tisztázatlan körülmények között – a vízbe került. Nem sokkal később egy rokon találta meg fejjel lefelé.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában