Embertelen

2023.05.30. 19:06

Áldatlan körülmények között voltak a kutyák Gyöngyösön + videó

Feltehetőleg az ismert énekesnő a kutyáit szaporíttathatta az áldatlan állapotok között Gyöngyösön.

HEOL

,,Voltam már borzasztó helyeken, de erre nem voltam felkészülve"

Forrás: Gyöngyösi Állatmentő Alapítvány / Facebook

Már az utcáról lehetett érezni a terjengő bűzt annál a horrortelepnél, amelyet több állatvédelmi szervezet közösen számolt fel Gyöngyösön. Soha életemben nem láttam még ilyen körülményeket– mondta el a keddi Mokkában Palotai Dóra ebrendész. Hihetetlen mocsokban volt tartva rengeteg kutya, amelyek szinte kivétel nélkül orvosi ellátásra szorultak.

A telepen 25, az esettel kapcsolatban összesen 35 négylábút mentettek meg az állatvédők. Többet közülük műteni kellett, volt, amely lábát többszöri kezeletlen törés miatt amputálni kellett, egy francia bulldognak pedig szemét kell kioperálni. Az ügy pikantériája, hogy a helyszínen kiderült, a népszerű énekesnő, Dolly is vitt el onnan kutyákat – tudhattuk meg a Mokka kedd reggeli adásából. 

Először azt hittük, hogy egy rossz vicc – mesélte Némedi Edina, az Állatmentő Szolgálat Alapítvány munkatársa a TV2 reggeli műsorában.

Azt az információt is megtudhattuk, hogy Dolly állítólag csak segíteni akart az ebeken, ám az állatvédők azt gyanítják, kutyáit szaporíttatta a borzalmas és méltatlan állapotok között.

Az ebrendész, Palotai Dóra a telepen látottak után azzal zárta a beszélgetést a reggeli műsorban, hogy a lehető legsúlyosabb büntetéssel sújtják majd a felelőst vagy felelősöket. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában