Műsor

2023.05.03. 13:27

Bécsi jótékonysági gálán a szilvásváradi lipicai fogat

A szilvásváradi lipicai négyesfogat egy gyerekeket, családokat segítő műsorban vett részt.

T.B.

Az Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad lovait és hajtóit is meghívták az április 29-én tartott bécsi jótékonysági gálára. Az Austria for Life elnevezésű rendezvényt a schönbrunni kastély előterében tartották, az eseményt az osztrák közszolgálati televízió, az ORF is élőben közvetítette.

A showműsorban gyermekszemmel indultak el időutazásra, amely a szabadság, a kötelesség és a közjó fogalmait tárja fel, hogy a nézőkkel együtt tanuljanak a jövőért. Az erős kohézió és társadalmi felelősségvállalásunk ma fontosabb, mint valaha, írta a rendezvény honlapján Gery Keszler, a Life+ elnöke.

Az ismertető szerint az Austria for life segélyműsor az osztrák demokrácia felé vezető út döntő pillanatait mutatta be, melynek során adományokat gyűjtöttek gyermekek, fiatalok és családjaik számára megélhetésük biztosítására, a tanulás és oktatás támogatására, valamint pszichoszociális tanácsadásra.

A schönbrunni kastély előtt, történelmi környezetben rendezett 90 perces multimédiás showműsorban több mint 150 hazai és nemzetközi művész lépett föl a tánc, a zene és a dráma területéről.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában