Közgyűlés

2023.05.10. 18:10

Bringával a hegyen: évet értékelt a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület

Az egyesületi tagok figyelmét a jogszabályi változásokra is felhívták az eseményen.

Sz. Sz. I.

A Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület szerdai közgyűlése

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Megismételt, immár határozatképes közgyűlését tartotta szerdán Mátrafüreden a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület. Az esemény előtt dr. Benkő Béla elnök arról beszélt portálunknak, hogy az előző közgyűlés óta eltelt időszak lesz az esemény témája.

– Főleg arról lesz szó, hogy milyen tevékenységet végzett az egyesületünk, mely kampányokban vettünk részt, milyen marketing tevékenységet folytattunk. Beszélünk az olyan rendezvényeről, amelyek mögé esetleg kisebb-nagyobb programokkal odaálltunk, ezzel is elősegítetve, hogy Mátrába érkezők minél szélesebb termékkínálattal találkozzanak. És természetesen felhívjuk az egyesületi tagok figyelmét az új jogszabályi változásokra. Arra, hogy mire kell figyelniük, milyen új eljárásoknak kell megfelelniük, például az adatszolgáltatás terén – fogalmazott dr. Benkő Béla.

A közgyűlésen a résztvevők meghallgatták az elnök jelentését a két közgyűlés között az elnökség által tett intézkedésekről, egyesületi munkáról. A gyűlés napirendjén szerepelt a 2022. évi beszámoló, eredmény-kimutatás – ezen belül az ügyvezető szervnek az egyesület vagyoni helyzetéről szóló jelentésének – elfogadása, továbbá az éves közhasznúsági jelentés, valamint a felügyelőbizottság jelentésének, illetve az idei év pénzügyi tervének elfogadása.

Két érdekes beszámoló is színesítette a programot. Jaros Péter, a Mátra Biker SC alelnöke részéről a Bringával a Mátrában – Eurovelo 1014 útvonal, kerékpárosbarát szolgáltatások című előadás hangzott el. Holló Ákos, a Gyöngyösi Hegyközség elnöke ezután a farkasmályi fejlesztésekről, rendezvényekről beszélt.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában