Felháborító

2023.05.30. 20:45

Döglegyek gyülekeztek a vécsi kertbe dobott rejtélyes zsákon

Könnyen lehet, hogy állati tetemet rejtett a titokzatos zsák, amit valaki más kertjébe dobott a faluban.

Sz. Sz. I.

A rejtélyes zsák a vécsi kertben

Forrás: Vécs önkormányzata/Facebook

Lakossági bejelentést tett közzé közvetlenül Vécs önkormányzata a közösségi oldalán a napokban. A közleményben az áll, hogy a Táncsics út 62. szám alatti kertben valaki elhelyezett egy valószínűleg állati tetemmel teli zsákot. Azt, hogy a zsákba elhullt állatot rejtettek, valószínűsítette az, hogy döglegyek gyülekeztek rajta. Az önkormányzati közlésben az állt, hogy a kert tulajdonosa kérte az elkövetőt, hogy minél gyorsabban tüntesse el onnan, különben feljelentést tesz a rendőrségen. A Táncsics út 73. szám alatt kérheti az elkövető, hogy engedjék be a telekre, áll a közleményben.

Portálunknak az üggyel kapcsolatban Gellén István polgármester azt mondta kedden, azóta az önkormányzatnál nem jelentkezett a tulajdonos azzal kapcsolatban, hogy történt-e valami változás. 

– A hétvégén nem tartózkodtam a községben, ezért új információm nincs, de remélem, hogy történt valami az ügyben. Azt nem tudni egyértelműen, hogy valóban állati tetem van-e a zsákban, mert a kerttulajdonos azt mondta, addig nem nyitja ki, amíg nem jön érte valaki. Így ugyanis könnyebben el tudja szállítani – közölte Gellén István.

Az önkormányzat bejegyzéséhez az egyik kommentelő azt írta: azért hozzá teszem, itt gyerekek laknak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában