Kitüntetések

2023.05.29. 07:55

Dr. Vértes Edit és dr. Albert István kapja idén a Gyöngyös Város Egészségügyéért kitüntetést

A Gyöngyös Közszolgálatáért kitüntetést Bernáth Ferencnének és dr. Erdeiné Albert Anikónak ítélte a grémium.

Sz. Sz. I.

Több városi kitüntetésről döntöttek a képviselők csütörtökön

Forrás: Czímer Tamás

A gyöngyösi képviselő-testület csütörtöki ülésén született döntés a Gyöngyös Város Egészségügyéért kitüntetés odaítéléséről, tájékoztatott az önkormányzat. Közlésük szerint az elismerésre idén dr. Vértes Editet, a Gyöngyösi Bugát Pál Kórház főorvosát, valamint dr. Albert István tüdőgyógyászt, a Mátrai Gyógyintézet klinikai onkológus szakorvosát tartotta legméltóbbnak a képviselők többsége. A Gyöngyös Közszolgálatáért kitüntetést Bernáth Ferencné, a Heves Vármegyei Kormányhivatal Gyöngyösi Járási Hivatal hatósági osztályának szociális szakügyintézője, valamint Dr. Erdeiné Albert Anikó, a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal szociális és gyámügyi ügyintézőjének ítélték.

Az önkormányzat tájékoztatása szerint a májusi ülésen arról is döntés született, hogy a Heves Vármegyei Önkormányzat által odaítélt Heves Vármegyéért kitüntető díjra a Vachott Sándor Városi Könyvtár Könyvtári Hírmondó csapatát, vagyis Jakab Zsoltot és Szabó Dénest, valamint Veress Andrást, a Mátrai Erőmű Búvárklub szakedzőjét terjeszti fel a gyöngyösi képviselő-testület.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában