Kékfény

2023.05.20. 14:40

Eljárás folyik az egri tujatolvaj ügyében

A felnémeti járművek feltörésében is több eljárás zajlik jelenleg a rendőrség tájékoztatása szerint.

Sz. M. L.

Egy üzlet előtt bukkantak fel újra a cserepes növények

Forrás: Beküldött

Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere korábban arról adott hírt, hogy a Töviskes téren telepített közösségi szervizpontból valaki eltulajdonította a szerszámokat. Mint ahogy arról már beszámoltunk, valaki egyszerűen levágta a szerszámokat. A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint azonban az esettel kapcsolatban ezidáig nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Érdeklődtünk a rendőrségnél az áprilisban a Maklári úton történt tujalopásos ügyről is. Ekkor térfigyelő kamera rögzítette, hogy április 17-én egy rendszám nélküli autóval tulajdonított el valaki két tuját egy ház elől, majd miután híre ment az esetnek, visszavitte és kicsit odébb letette.

– A büntetőeljárás továbbra is folyamatban van az Egri Rendőrkapitányságon, ezért bővebb információt nem áll módunkban adni – közölte a rendőrség.

A Felnémeten történt autófeltörések ügyéről is érdeklődtünk. Válaszuk szerint több eljárás is folyamatban van az Egri Rendőrkapitányságon. Ezek egyike két helyi férfit, egy másik egy 14 éves helyi fiút egy harmadik pedig egy 29 éves ózdi férfit érint.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában