Feszült helyzet

2023.05.19. 16:50

Fejezze be a sárdobálást és fizesse ki a tartozást – kéri az Evat az egri polgármestert

Reagáltak Mirkóczki Ádám polgármester Katona téri parkolóházzal kapcsolatban tartott sajtótájékoztatójára.

Sz. M. L.

Az EVAT Zrt. épülete Egerben (Archív fotó)

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

– Az EVAT Zrt. határozottan visszautasít minden olyan vádat, melyek szerint cégünk politizál és „politikai utasításra” zárta volna be a Katona téri parkolóházat! A parkolóház bezárására azért kényszerült az EVAT Zrt., mert a polgármester úgy várta volna el annak üzemeltetését, hogy a veszteségek kompenzálásától teljes egészében elzárkózott - miközben éppen az önkormányzat megbízásából látta el ezt a feladatot társaságunk – reagáltak Mirkóczki Ádám pénteki sajtótájékoztatójára. Mint ahogy arról már beszámoltunk, a polgármester azt mondta, nem írja alá a hat éves üzemeltetési szerződést mert szerinte az egy merénylet a város ellen.

– Tisztelettel megkérjük a polgármestert, fejezze be az EVAT Zrt. politikai alapon történő támadását, besározását és vegzálását, mely most már hónapok óta tart. Helyette azt kérjük, az önkormányzat rendezze a társaságunk felé fennálló több száz millió forintos tartozását, majd dolgozzunk együtt korrekt, szakmai alapon. Az EVAT Zrt. számára ahogyan eddig, úgy ezután is a legfontosabb Eger város és az egriek érdeke, valamint a vállalt feladataink magas minőségen történő ellátása – írták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában