Bűnügy

2023.05.15. 13:08

Gyorsan segítettek a hatvani mentősök a levegőért küzdő herédi férfin

A megmentett férfi felesége megható levelet írt a mentősöknek.

HEOL

Forrás: Országos Mentőszolgálat/Facebook

Az Országos Mentőszolgálat hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg a levelet, amelyben egy herédi hölgy mond köszönetet a mentőszolgálat munkatársainak. A levelet változtatás nélkül közöljük:

"Tisztelt Mentőszolgálat! Engedjék meg, hogy a legnagyobb köszönetem és hálámat fejezzem ki mindazért, amit a mai napon Önöktől és dolgozóiktól kaptam, kaptunk. Férjemnek ma délelőtt légszomja volt és égett a mellkasa. 12.08-kor felhívtam a 104-es telefonszámukat, ahol röviden, velősen elmondtam hogy mi a baja a férjemnek. Megemlítettem hogy pacemakere is van. A hölgy kedvesen közölte, hogy adjam meg a címet és küldi a mentőautót. Alig telt el 15 perc...még annyi sem és a mentő már a kapunkban állt. Megvizsgálták a férjemet, majd úgy látták helyesnek ha beviszik a hatvani kórházba  további vizsgálatokra.. Nagyon megijedtem, mert az egyébként stramm férjem 85 éves és féltettem, mi baja lehet. A mentősök, mentőorvos a legnagyobb szeretettel, kedvességgel és odafigyeléssel voltak irányunkban Alaposan megvizsgálták férjemet és még engem is megnyugtattak!!!! Elsírtam magam, mert az egész hozzáállásuk már gyógyír volt számunkra... A kórházban a vizsgálatok alatt mégegyszer találkoztam Velük, beteget hoztak... Megérdeklődtem hogy honnan jöttek? Melyik városból?Mondták, hogy Hatvanból! Nagyon nagy hála és köszönet Nekik, Önöknek hogy a bajban nagyon hamar segítségünkre voltak. Kívánok jó egészséget mindannyiuknak és egy nagyon-nagy HÁLÁS SZERETETTEL KÖSZÖNET! Tisztelettel: Sz. Lórántné, Heréd.” 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában