Sanyarú sors

2023.05.19. 07:25

Kiderült, miért vették el a Gyöngyösorosziban patakba fulladt kisfiút édesanyjától

A nő szeretné tisztázni azokat az állításokat, miszerint drogproblémái miatt vették el tőle a gyerekeit.

HEOL

Forrás: Tenyek.hu

Megszólalt a Gyöngyösoroszin patakba fulladt hároméves Valentinó édesanyja. A fiatal nő szeretné tisztára mosni a becsületét, mert sértőnek érzi, hogy egyes fórumokon azt terjesztik róla, hogy drogos életmódja miatt kerültek a nagyszülőkhöz a gyermekei. A valóság az, hogy Renáta börtönben volt - adta hírül a Bors.

Mint írják, pokoli fájdalmat él át a kisfiú édesanyja, napok óta a könnyeivel küszködik, de – becsülete védelme érdekében – erőt vett magán. – Nem bírom elviselni ezt a kínt, amit az élet rám zúdított. Meghalt az ártatlan kisfiam, akit már soha többé nem ölelhetek meg. Mégis engem rágalmaznak és támadnak. Valótlanságokat terjesztenek rólam, és alig van valaki, aki megvéd – mondta az édesanya a Borsnak, hozzátéve, hogy teljesen tönkrement. A rosszindulatú embereknek azt kívánja, éljék át, amit ő. Valentinó ugyanis nem az ő hibájukból halt meg.

– Nem tettünk semmi rosszat, a kisfiamat őszintén szerettük – fogalmazott Renáta, miközben testvére és szülei igyekeztek vigasztalni. A gyászoló nőt mélységesen felháborítja, hogy egyesek azt terjesztik róla, azért került el tőle a négy gyermeke, mert rendszeres drogfogyasztása miatt alkalmatlannak találták a szülőségre. – Soha nem nyúltam kábítószerekhez! Nem vagyok rá büszke, de korábbi kisebb ügyeim miatt börtönbe kerültem, ezért meg kellett oldani a gyerekeim felügyeletét. Így került az egyik nevelőszülőkhöz, a többi pedig édesapámékhoz. Valentinó édesapjával szerelemben éltünk a gyöngyösi Durandán, de Törpi sajnos meghalt. Felakasztotta magát, én pedig a közös otthonunkban maradtam. A gyermekeimet természetesen rendszeresen látogattam és szoros kapcsolatot ápoltam velük. Valentinó egyébként három hónapos korában került a szüleimhez, akik rendesen vigyáztak rá – szögezte le a Borsnak a gyászoló édesanya, aki egyébként már nem a szülői házban él.

Mint mondta, a kisfia sosem ment el egyedül otthonról. Az apjáék mindenhova magukkal vitték. Egy igazi kis angyal volt, mindig jól viselkedett. Egyedül az vigasztalja a halála után, hogy tudja, a Jóistenhez került. – Az Úr nagyon szerette őt, hiszen egyszer már visszaküldte hozzánk, amikor egy kisebb baleset miatt megégett - osztotta meg a hírportállal a nő.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában