Fesztivál

2023.05.28. 17:17

Kisvárossá nőtte ki magát Alatka a Hevesi Eperfesztivál idejére + fotók

A gazdag zenei program közben teherautószám fogyott a gyümölcs.

Sz. Sz. I.

Hatalmas tömeg volt kíváncsi az eperfesztiválra

Forrás: Jakab Tibor

Alatkán szombaton immát hetedik alkalommal rendezték a Hevesi Eperfesztivált. A helyiek mellett a környező településekről is olyan tömeget vonzott a gyümölcsünnep, hogy akár Heves, akár Kál felől érkezett az autós, kilométeres hosszban parkoló autók látványa fogadta az az út mindkét oldalán. A hagyományos főzőversenyen készült ételek kóstolása a kulináris élvezetek kedvelőinek nyújtott élményt, és persze annak is, aki megéhezett a zenés programok sorának hallgatása közben. Szalkári Réka és Öller Roland operettelőadása, Gonda László és barátai, valamint Báder Mari jazzénekes fellépése, illetve Kaczor Feri mulatós nótái után koraeste a V-Tech következett a nagyszínpadon. Az est sztárvendége a Szikora Róbert vezette R-GO volt. A nap során rengeteg kísérőprogram szórakoztatta a nagyérdeműt: az NSF Dance Family, a Ritmus Dance, Molnár Orsi, valamint a Hevesi Fúvós és Mazsorett Együttes is szerepelt.

A legkisebbeknek gyermekkoncerttel kedveskedtek a szervezők, de sokukat kötötte le vidám órákra a pónilovaglás, az óriáscsúszda és a népi játékok, a buborék-show, az arcfestés, vagy épp a kalandpark szórakozási lehetőségei. 

És persze, az eperfesztiválról nem hiányozhatott a magyar földeken az év során elsőként termő igazi gyümölcs sem. Szó szerint teherautószámra fogyott belőle.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában