Ott maradt

2023.05.12. 07:27

Megfakult ólomkatona és a télapó szakadt segédje hirdeti májusban a tavalyi Eger Adventet

Tavaly téli programok óriásplakátjaival találkozhatunk még városszerte.

Sz. M. L.

Még mindig az adventet hirdeték

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Egri Facebook csoportokban hívták fel a figyelmet a helyiek arra, hogy a város több óriásplakátja még mindig a tavalyi Eger Advent programsorozatot reklámozza. Mint írták, kicsit ciki, hogy lassan a nyárra a városba érkező turisták is a megfakult ólomkatonát és szakadt manótársát nézegethetik a városba érve vagy épp elhagyva Egert.

Mivel vélhetően nem azért maradt fenn a palkát, hogy jövőre a papírral spórolva csak átírják a fellépőket, ezért megkérdeztük a plakátkampányok lebonyolítóját. A Média Eger Nonprofit Kft. válasza szerint már nem hozzájuk tartoznak a hirdetőfelületek.

– Több év után 2022. december 31-én lejárt az egri önkormányzattal korábban kötött reklám rendszergazdai szerződése a Média Eger Nonprofit Kft.-nek, és idén ezt nem kívánta  meghosszabbítani az egri önkormányzat. Ennek részét képezték az óriásplakát helyek, valamint a hirdetőoszlopok és citylight eszközök is. A feladatok ellátásához kapcsolódó dokumentumokat és eszközöket 2023. januárjában Mirkóczki Ádám polgármester úr meghatalmazásából az önkormányzat jogásza át is vette tőlünk. Így bővebb információval ő, illetve a városháza szolgálhat a témával kapcsolatban – írták.

Az önkormányzatot is megkérdeztük arról, hogy a tavalyi plakátokat tervezik-e az idei nyári rendezvényekre cserélni. 

– A plakátok gyártására, kihelyezésére és karbantartására létrejött keretszerződés tervezeteket a Városi Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság április végén jóváhagyta, így elindult az óriásplakátok, hirdetőoszlopok, valamint citylight felületek értékesítése is – válaszolták.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában