Idegennyelv

2023.05.16. 09:54

Nyelvtanfolyam elindítására pályázott az Evat Zrt.

Összesen 32 dolgozó kíván élni a lehetőséggel.

HEOL

- Az Evat Zrt. vezetése kiemelt figyelmet fordít arra, hogy munkavállalói mindig naprakész, az ügyfelek igényeivel, a technikai fejlődéssel és a jogszabályi változásokkal egyaránt lépést tartó tudással rendelkezzenek. Ennek elengedhetetlen része az idegen nyelv ismerete is, hiszen kollégáink a parkolóórák üzemeltetése, az ügyfélszolgálat ellátása, a Tűzoltó Múzeum és a Tűztorony Játszóház működtetése, valamint a Kopcsik Marcipánia fenntartása során is találkoznak olyan szituációval, amikor egy másik országból hozzánk látogatónak kell segítséget nyújtaniuk - tudatta portálunkkal hétfőn az Evat Zrt.

Mint a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményükben írták, éppen ezért az Evat Zrt. igazgatóságának jóváhagyásával a cég pályázott egy 120 órás angol nyelvtanfolyam elindítására, melyen az Evat munkatársai önkéntes alapon vehetnek részt.

- A tervek szerint a tanfolyamok anyagát a kollégák egyéni igényeihez, tudásszintjéhez, képességéhez igazítják. Összesen 32 munkatársunk kíván élni ezzel a lehetőséggel, közülük négyen az ügyfélszolgálaton, hárman az Evat Zrt. által fenntartott múzeumokban dolgoznak, négyen pedig a parkolóőri szolgálat kötelékében vannak. Az Evat Zrt. vezetése bízik abban, hogy a sikeres pályázat révén elinduló tanfolyam is hozzájárulhat ügyfelei és természetesen a városunkba látogató turisták minél színvonalasabb kiszolgálásához - olvasható a közleményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában