Összefogás

2023.05.01. 19:10

Szülők és diákok együtt szépítették a detki iskolaudvart

A tiszta és rendezett körülmények a tanulást még élvezetesebbé és sikeresebbé teszik.

Sz. Sz. I.

Szülők és diákok együtt szépítik az iskolaudvart

Forrás: Petőfi Sándor Általános Iskola

Szülők és diákok együtt szorgoskodtaak csütörtökön Detken, hogy a Petőfi Sándor Általános Iskola udvarát szebbé varázsolják, tájékoztatta portálunkat dr. Vona-Túri Diána intézményvezető.

– Hatalmas öröm számomra, hogy ismét bebizonyosodott, nem csak én, hanem számos szülő és nagyszülő is szívén viseli az iskola, többek között az itt tanuló diákok sorsát. Örülök, hogy sokan osztják a nézetem, miszerint a tiszta és rendezett körülmények hozzájárulnak a gyerekek megfelelő komfortérzetének kialakulásához, mely a mindennapos tanulást még élvezetesebbé, ezáltal sikeresebbé teszi. Nem csak hálával tartozunk azoknak a szülőknek, akik fáradságos munkával azon dolgoztak, hogy az iskola udvara megfeleljen az iskolai elvárásoknak, hanem sok-sok elhivatottsággal, melyet a gyerekek oktatására és nevelésére fordítunk, úgy, mint eddig is. A szülőkön kívül köszönet Stefanovszki Tamás polgármesternek, aki anyagok felajánlásával támogatta az iskola gyermekeit, Frikk Teodóra konyhavezetőnek, aki biztosította az étkezőt számunkra teljes felszerelésével és személyzettel, illetve Kelemen Jánosnak, aki az eszközök szállításában segített – részletezte dr. Vona-Túri Diána.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában