Sajtótájékoztató

2023.05.31. 08:52

Újra megemlékezik Trianonról a Mi Hazánk Egerben

Kedden tartott sajtótájékoztatót a megemlékezésről a Mi Hazánk Mozgalom Egerben az Országzászló emlékműnél.

F. V. E.

Dr. Pápai Ákos és Bognár Ignác a sajtótájékoztatón

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Bognár Ignác, a Mi Hazánk Mozgalom Egri Szervezetének elnöke elmondta, fontos számukra a hősök napja, amelyet mindig május utolsó vasárnapján tartanak, s ezúttal is koszorúzással emlékeztek rá.

Június 4-e, a Nemzeti Összetartozás Napja, az 1920-as trianoni békeszerződés aláírásának évfordulójára emlékező nap hazánkban. 

– A Trianoni megemlékezést harminckettedik alkalommal tartjuk meg – mi, akik nemzetérzelmű hazafiak vagyunk – június 4-én. A Mi Hazánk szervezésében az esemény vasárnap 16 óra 30 perctől lesz Egerben az Országzászló emlékműnél. Különböző énekesek és előadóművészek mellett Dócs Dávid országgyűlési képviselő, a Mi Hazánk alelnöke is vendégünk lesz, s beszédet tart majd – mondta el Bognár Ignác a sajtótájékoztatón.

Pápai Ákos, a Mi Hazánk Mozgalom Heves vármegyei elnöke hozzátette, tartalmas rendezvényre számíthatnak a résztvevők. Mint mondta, mindig megható és felemelő érzés szokott lenni ez a nap, s most is erre készülnek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában