Segítség

2023.05.11. 14:18

Vitaminadomány kapott a vármegyei kórház az ápolók nemzetközi napján

A BioTechUSA-cégcsoport történetének eddigi legnagyobb értékű adományával támogatta a Magyar Kórházszövetséget.

HEOL

A BioTechUSA-cégcsoport társtulajdonosai, Lévai Bálint vezérigazgató és Lévai Balázs kereskedelmi igazgató, valamint a Magyar Kórházszövetséget képviselő Dr. Velkey György János elnök, a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója

Forrás: Beküldött fotó

Az ápolók nemzetközi napja alkalmából a BioTechUSA-cégcsoport történetének eddigi legnagyobb értékű adományával támogatta a Magyar Kórházszövetséget, valamint a szervezet közvetítésével országosan 91 kórházi intézményt, többek között a Heves vármegyei kórházakat is - tájékoztatta portálunkat csütörtökön Szegedi Erzsébet, a Markhot Ferenc Kórház sajtóreferense. Az együttműködés során 15 ezer doboz prémium vitaminkészítményben részesült 5000 fő, sürgősségi betegellátásában dolgozó ápoló a szervezet által meghatározott kritériumoknak megfelelően.

A gyöngyösi Bugát Pál Kórházban balról jobbra: Horváth Katalin főnővér, Jakabovits Ferencné, ápolási igazgató és helyettese, Rácz Klára átveszi a vitamin adományt
Forrás: Beküldött fotó

A 60 millió forint értékű támogatás átadásán a BioTechUSA-cégcsoport társtulajdonosai, Lévai Bálint vezérigazgató és Lévai Balázs kereskedelmi igazgató vettek részt, a Magyar Kórházszövetséget pedig dr. Velkey György János elnök, a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója képviselte.

A Heves Vármegyei Markhot Ferenc kórház 300, a Bugát Pál Kórház 120, a Mátrai Gyógyintézet 105, a hatvani Albert Schweitzer Kórház 90 vitamint oszthatott ki munkatársainak az adományból.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában