Utcafórum

2023.06.07. 20:57

A fúrt kutakról beszélgettek az utcán, de Hatvanban irodát is avatott a Mi Hazánk!

Ne sarcolják meg a fúrt kutak tulajdonosait! – ezzel a címmel hirdetett utcafórumot a Mi Hazánk megyei szervezete.

T. O.

Dócs Dávid, Toroczkai László és Kismihók Tamás a hatvani iroda avatásán

Forrás: Tari Ottó/Heves Megyei Hírlap

Ennek során szerdán Hatvanban, Gyöngyösön, majd Egerben találkozott az érdeklődőkkel Toroczkai László pártelnök, a szervezet parlamenti frakciójának vezetője. A vármegyei állomásokon elkísérte Dócs Dávid alelnök, a Parlament jegyzője és dr. Pápai Ákos vármegyei elnök, Hatvanban pedig csatlakozott hozzájuk Kismihók Tamás választókörzeti vezető is. Utóbbi egyik apropóját az adta, hogy a Zagyva-parti településen, a Grassalkovich úton megnyílt a mozgalom irodája, amit a politikusok közösen avattak fel.

Sajtótájékoztatót és lakossági fórumot tartott Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke. Jobbra Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom Egri szervezetének alelnöke
Sajtótájékoztatót és lakossági fórumot tartott Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke. Jobbra Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom Egri szervezetének alelnöke
Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Bár a meghirdetett esemény témája okafogyottá vált, mivel az Országgyűlés várhatóan hamarosan dönt arról, hogy egyelőre még sem kell fizetni a kutak használatáért – ami Toroczkaiék szerint a Mi Hazánk nyomásgyakorlásának köszönhető –, a pártelnök számos egyéb témában kifejtette politikai álláspontját. Egyebek közt megdicsérte a Heves vármegyei alapszervezeteket, amelyek szerinte a legaktívabbak közé tartoznak az országban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában