Beruházás

2023.06.03. 18:41

Célegyenesben a parkoló aszfaltozása Abasáron

Az elmúlt hetek esős időjárása többször módosította a kivitelezés menetét.

Sz. Sz. I.

Biztonságosabb lesz a gyerekek iskolába járása Abasáron

Forrás: Abasár önkormányzata

A napokban végre célegyenesbe érkezett az aszfaltozás Abasáron az iskolai parkolónál, tájékoztatott Kazsu Attila polgármester. 

– Nem így terveztük, de az elmúlt hetek esős időjárása többször módosította az aszfaltozási munkálatok véglegesítésének időpontját. Most sem volt sokkal kegyesebb az időjárás, de nem akartuk még egyszer elhalasztani a befejező munkálatokat. Köszönjük a kivitelezőknek, az önkormányzat munkatársainak a precíz munkavégzést. Az ott parkolni szándékozóktól pedig még egy kis türelmet kérünk a véglegesítésig – közölte Kazsu Attila.

A polgármester már korábban elmondta, hogy reggelente és délutánonként nehézséget okozott a parkolás az iskola előtti részen. Az áthaladást, kilátást nagymértékben nehezítette az úttesten megálló autók sora. Mint kiemelte, a gyermekek biztonsága a legfontosabb. Ezért az ott található nyitott árokszakaszt befedték, és szilárd burkolatú parkolót alakítottak ki az önerős fejlesztéssel. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában