Fejlesztések

2023.06.04. 08:31

Gyógytornász is segít az időseknek Bükkszenterzsébeten

Számtalan fejlesztés valósult meg az elmúlt időszakban a településen.

HEOL

Bükkszenterzsébeten az Erzsébet Otthont folyamatosan fejlesztik, erről Mikuska Tamásné intézményvezető is beszámolt a közösségi médiában.

– Három évvel ezelőtt nyitotta meg intézményünk kapuit. Titkon reméltük, hogy az ide beköltözött idősek igazi otthonra lelnek. Mára ez már a valóság! Az eltelt három év alatt próbáltunk szakmailag fejlődni: lett pszichiáter szakorvosunk, dietetikusunk, idén május kilencedikétől megkaptuk a szakápolási tevékenységre az engedélyt, júniustól pedig gyógytornász is erősíti csapatunkat. Próbáljuk színes programokkal a mindennapokat tartalmassá tenni lakóink számára. Mindezek megvalósulásához minden szakmacsoport dolgozója nagymértékben hozzájárult, amit ezúton is köszönök nekik és a továbbiakban is számítok rájuk, munkájukra. Külön köszönet az intézmény fenntartójának a Bükkszenterzsébet önkormányzatának, akik mindenben támogatnak - írta bejegyzésében Mikuska Tamásné intézményvezető, amelyet Bükkszenterzsébet polgármestere, Ortó Szilárd is közzé tett a Facebookon.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, ha minden a tervek szerint halad, nyáron átadják a régi Malom épületében megvalósuló ipari komplexumot is. ATM is létesülhet a községben, a polgármester már lépett.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában