EKKE

2023.06.06. 09:54

Korábbi exatlonost is kitüntettek az egri egyetemen

Egy újabb sikeres tanév lezárását követően ismét megrendezték a Küldöttgyűlést az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen, ahol az Év Oktatója és a Nívó-díjakat is kiosztották, valamint az EHÖK legújabb tagjait is megválasztották.

HEOL

A díjazottak

Forrás: uni-eszterhazy.hu

Az egyetem hivatalos honlapján arról írt, hogy az esemény helyszíneként idén is a Líceum díszterme várta az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat tagjait és a bizottságok képviselőit. Az első napirendi pont részeként az Év oktatója kitüntetéseket adták át, ahol Gazdaság és Társadalomtudományi karon dr. Tóth László, Pedagógiai karon Csibi Mónika, Informatikai karon dr. Király Sándor, Bölcsészettudományi és Művészeti karon Klem Dénes, Természettudományi karon pedig Bak László részesülhetett a kitüntetésben.

Ezt követően a Nívódíjakat osztották ki két kategóriában: Hallgató a Hallgatókért, valamint Dolgozó a Hallgatókért. Előbbi elismerésben minden évben azok a már végzett hallgatók részesülhetnek, akik tanulmányaik során sokat tettek az egyetemért a Hallgatói Önkormányzatban. Itt EHÖK Nívódíjban részesült Egerben Pócsik Nóra, Gáspár Sándor és Kapczáth Milán, a jászberényi campuson pedig Farkas Boglárka.

A Dolgozó a Hallgatókért díjjal azoknak az egyetemi dolgozók a munkáját köszönik meg, akik a legtöbbet segítették a mindennapokban, képviselve a hallgatók érdekeit. Ebben a kategóriában EHÖK Nívódíjban részesülhetett Egerben Tóth Mónika, a jászberényi campuson Kovács Károlyné. Az idei évben mindkét kategória kitüntetését Kővári Viktor vehette át, aki hosszú éveken keresztül eleinte hallgató képviselőként, majd az EHÖK irodavezetőjeként végezte munkáját.

A díjak átadását követően a leköszönések és búcsúk következtek, ahol az idén végzett hallgatók ünnepélyesen átadták helyüket. Martinkovics Martin pedig - az egyetem rezidens DJ-je - „Örök bérletet” kapott az Esztertházy rendezvényeire.

Az EHÖK elnökségi beszámolók, valamint az ellenőrző bizottság beszámolói után a következő napirendi pont a személyügyi változások voltak, így a már megválasztott tagokról szimpátiaszavazás útján dönthettek a szavazati joggal rendelkezők.

Tanulmányai befejezése után leköszönt Martinkovics Martin általános elnökhelyettes, Kobolák Dóra tanulmányi referens, Zay Anna PR- és kommunikációért felelős elnökhelyettes, Szabó Patrícia PR- és kommunikációért felelős referens, valamint Darida Eszter EHÖK titkár. A végzett hallgatóik helyére pedig Szilágyi Soma Általános elnökhelyettes, Elek Liliána tanulmányi elnökhelyettes, Klusovszki Kíra PR- és kommunikációért felelős elnökhelyettes, Kinémet Petra EHÖK titkár kerültek. 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában