Közlekedés

2023.06.02. 18:08

Lezárásokra számíthatunk az M3-as autópályán Hevesben is, fő az elővigyázatosság

Több helyen is útburkolatot javítanak, emiatt torlódásokra kell számítani.

HEOL

Az Útinform pénteki tájékoztatása szerint Kál térségében, a Nagyfüged csomóponttól közel 10 kllométeres szakaszon felújítják az útburkolatot. A 90-es kilométertől a 101-es kilométerig Vásárosnamény felé vezető oldalon (péntektől vasárnapig) csak a belső sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján haladhat a forgalom. A főváros irányába pedig a külső és a leállósáv autózható. A munka kapcsán a 92-es kilométernél a Kisasszonytér pihenőt mindkét oldalon lezárták. A 106-os kilométernél a Rekettyés pihenő, vagy a 87-es kilométernél a Nagyfüged pihenőhely vehető igénybe.

Beszámoltak arról is, hogy a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a Hejőkürt/Tiszaújváros csomópont közelében, a 161-es és a 164-es kilométer között a burkolatot javítják. A külső és a leálló sávot lezárták, a forgalmat a belső sávra terelik, ami napközben gyakran okoz torlódást.

Megemlítették továbbá azt is, hogy Budapest felé, a káli szakaszon, a Füzesabony/Tiszafüred csomópont és a Gyöngyös kelet csomópont között mozgó terelés mellett burkolatot javítanak. Az aktuális munkaállomásnál a belső sávba kell sorolni.

Budapest felé, az emődi szakaszon, a 166-os és a 163-as kilométer között munkavégzés miatt a leállósávra terelik a járműveket.

Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, Mogyoród térségében a 20-as és 25-ös kilométer között pedig fix terelést építettek ki. A belső sávot lezárták, a forgalom két sávon halad. Kérik, hogy fokozott figyelemmel vezessenek az érintett szakaszon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában