Csurog

2023.06.20. 18:40

Rendőrségre megy az egri Momentum a Kertész úti parkolóház hibái miatt

Jánosi Zoltán azt mondja, a beázás balesetet is okozhat.

Sz. M. L.

"Lássunk tisztán a parkolóház és kacsaúsztató kapcsán" címmel tartott sajtótájékoztatót Jánosi Zoltán, a Momentum Mozgalom Egri szervezetének elnöke

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– Egert baleknak nézik – fogalmazott Jánosi Zoltán a Momentum egri elnöke sajtótájékoztatón kedden a Kertész úton álló parkolóháznál.

– Már az átadáskor is beázott, majd ezt tudva garanciális bejárást tartottak az önkormányzattal. Egy sor hibát összeírtak, ám máig nem történt meg a javítás. A garancia tavaly decemberben letelt. A magasfeszültségű vezetékekkel teli épületben áll a víz, ez balesetveszélyes. Meg kell keresni a felelősöket, s azt is, aki ezt így kivitelezte és azt is, aki átvette így. Több mint 2 milliárd forintért selejtes épületet kapott Eger. Ha nem javítják ki a problémákat akkor beleset is történhet, de a parkolóház állapota is romlani fog – sorolta Jánosi. Emlékeztetett, hogy az üzemeltető Evat az elektromos autó töltőket már kikapcsolta, hiszen azok körül is hatalmas tócsák állnak, de például továbbra is folyik a víz a falakon parkolójegy automata és konnektorok mellett is a lépcsőházban.

Jánosi Zoltán azt mondta, a sajtótájékoztató után a rendőrségre megy, ahol bemutatja a bizonyítékokat amelyek birtokában vannak a hibákról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában