MÁV

2023.06.01. 21:13

Több szakaszon is változik a vasúti közlekedés, Heves is érintett

Módosított menetrend szerint közlekednek a járatok.

HEOL

A Mávcsoport.hu számolt be honlapján arról, hogy június 5-től augusztus 10-ig Mezőkövesd—Mezőkeresztes-Mezőnyárád állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 80-as számú Budapest—Miskolc—Sátoraljaújhely vasútvonal Budapest—Miskolc vonalszakaszán a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Felhívták a figyelmet arra is, hogy a vágányzár időszakában a Füzesabony állomásról 5 óra 34 perckor induló 5050-es számú vonat nem közlekedik.

Az InterCity vonatok többsége 10, az AGRIA InterRégió vonatok többsége 5 perccel korábban indulnak Budapest-Keletiből, illetve ellenkező irányból ugyanennyivel később érkeznek meg.

Június 19-től 22-ig Füzesabony és Eger viszonylatában egyes Agria InterRégió vonatok helyett, június 26-tól 27-ig pedig a 15502–15503-as számú Tisza-tó sebesvonatpár helyett Poroszló és Balmazújváros viszonylatban közlekedik vonatpótló autóbusz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában