Biztonsáég

2023.06.01. 14:07

Zebrát kapott az egri Vécseyvölgy út

Olyan helyekre került zebra, amire rég vártak a környékbeliek.

Sz. M. L.

Felavatták az új zebrát

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– A most megvalósult zebra biztosítja a balesetmentes közlekedési lehetőséget  környéken élőknek – mondta Minczér Gábor egri alpolgármester csütörtökön a Vécseyvölgy úton tartott sajtótájékoztatón. Kiemelte, hogy 2019-óta 8 új zebra készült el a városban mindösszesen 32,7 millió forintból.

20230601 - Szabó Milán, a Szalon Építő Kft. ügyvezetője és Minczér Gábor, Eger Vármegyei Jogú Város Általános alpolgármestere - A Cifrakapu-Malom utca sarkán, valamint a Tetemvár utca – Cifrakapu utca sarkától néhány méterre, az Ifjúság út-Pozsonyi út sarkán és a Vécsey völgy utcában is elkészültek a gyalogosok biztonságát szolgáló új átkelőhelyek - Sajtótájékoztató - Eger - Huszár Márk - HM - Heves Megyei Hírlap
Szabó Milán, a Szalon Építő Kft. ügyvezetője és Minczér Gábor, Eger Vármegyei Jogú Város Általános alpolgármestere
Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– A Vécseyvölgy utcában a vízelvezetés is megújult, fedetté vált az árok illetve árok korrekció is készült, korlátok is kerültek az átkelő köré illetve korszerűsítettük a közvilágítást is, valamint a vakok és gyengén látók tájékozódását segítő bordák is kerültek a helyszínre – emelte ki. A várost érintő fejlesztések során szintén most készült el az Ifjúság utcában egy, illetve a Cifrakapu utcában pedig két gyalogátkelő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában