EKKE

2023.09.27. 09:00

Oktatás jövője címmel tartott előadáson vettek részt az egri egyetem oktatói

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem megtartotta az idei tanév első szakmódszertani alkotóműhelyét.

Heol.hu

A félév első szakmódszertani alkotóműhelyére szeptember 20-án került sor

Forrás: uni-eszterhazy.hu

A 2023/24-es tanév őszi félévében a szakmódszertanos kollégák továbbra is heti rendszerességgel vesznek részt olyan műhelyprogramokon, melyek témája a pedagógusképzés megújítása, az egyetem módszertani, szakmai tevékenységeinek fejlesztése – tudhattuk meg az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem honlapjáról

A félév első szakmódszertani alkotóműhelyére szeptember 20-án került sor, melyen többek között az új rövid ciklusú képzéstípusokhoz kapcsolódó gyakorlatok, portfóliós követelmények kerültek egyeztetésre – írta az egyetem. 

Kiderült az is, hogy a műhelyen Majorosné Kovács Györgyi szervezésében Sarah Hanhart és Thomas Wolsey tartottak egy 45 perces prezentációt az intézményükről Az oktatás jövője címmel. Sarah és Thomas Dániából, a DNS The Necessary Teacher Training College-ból érkezett, mely nem tradicionális tanárképző intézmény Dániában, képzési modellje az élményalapú, kollektív oktatás, és középpontban a globális szemlélet áll.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában