Nem semmi!

2023.12.05. 18:12

Ismét dobogósok a sárvárisok a Gasztro Kupa versenyen

Kiváló helyezéseket értek a Sárvári Kálmán Technikum és Szakképző Iskola tanulói az országos versenyen.

Heol.hu

A díszteríték is lenyűgöző lett

Forrás: Beküldött fotó

December 2-án két arany- és egy bronzéremmel jöttek haza a Heves Vármegyei Szakképzési Centrum Sárvári Kálmán Technikum és Szakképző Iskola tanulói a Kisújszálláson megrendezett XI. Illéssy Gasztro Kupa országos ételművészeti versenyről - közölte portálunkkal Szőke Csilla, a Heves Vármegyei Szakképzési Centrum projektmenedzsere.

A megmérettetésen élőmunkás bemutatóval választották ki a legjobbakat. Az országosan is egyedülálló szakmai versenyen eladó tanuló kategóriában Székely Noémi és Burján Vanda Dzsesszika a helyszínen elkészített díszcsomagolással aranyérmet szereztek. Felkészítőjük Tóth Marianna tanárnő. A Gömöri Dorka és Katona Krisztina vendégtéri szaktechnikus tanulók alkotta pincércsapat szintén aranyéremmel tért haza. Bali János szakács szaktechnikus tanuló bronzérmet szerzett Károly Albert tanár úr felkészítésével - tette hozzá Szőke Csilla.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában