Választás

2024.06.07. 12:00

Dobrev Klára a gyöngyösi piacon kampányolt

Vasárnapig további szórólapozásra buzdította a DK 30-40 megjelent szimpatzánsát. Dobrev Klára úgy fogalmazott, hogy a szavazásig még bele kell húzni, mert azon múlik minden.

Szabó István

Dobrev Klára és politikustársai kampánylátogatása a gyöngyösi piacon

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Pénteken délelőtt a gyöngyösi piacon találkoztak a szimpatizánsaikkal és az érdeklődőkkel Dobrev Klára, Vadai Ágnes, Molnár Csaba és Rónai Sándor, a DK politikusai. A 36 óra alatt Magyarország körül elnevezésű kampánykörútjuk egyik állomása volt a mátraaljai város, ahol arra buzdították a híveiket, hogy vasárnap szavazzanak a DK, az MSZP és a Párbeszéd közös európai parlamenti listájára, illetve DK helyhatósági választási jelöltjeire. Dobrev Klára felhívta a 30-40 jelenlévők figyelmét, hogy a szavazásig még bele kell húzni, mert azon múlik minden. 

Dobrev Klára és politikustársai kampánylátogatása a gyöngyösi piacon
Dobrev Klára és politikustársai kampánylátogatása a gyöngyösi piacon
Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Bár meleg lesz a hétvégén, menjenek, szórólapozzanak, biztatta a hallgatóságot Dobrev Klára. Dr. Végh Attila, a gyöngyösi Ellenzéki Összefogás polgármesterjelöltje is bizakodásának adott hangot a választások, közte a gyöngyösi önkormányzati voksolás kimenetelét illetően, és szavazásra buzdított mindenkit június 9-én. A DK-s politikusok bő negyedórás villámlátogatása közös fotózkodással, valamint a piacon reggelire vásárolt sajtos-tejfölös lángos elfogyasztásával ért véget, majd járművük elhajtott a kampánykörút következő állomására.. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában