Tanévzáró

2024.06.26. 18:38

Elismerésben részesültek a gyöngyösi campus munkatársai

Dr. habil. Hágen István Zsombor és Tóth Andrea hosszú ideje végzett, kiemelkedő színvonalú munkáját honorálta a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Szabó István

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) gyöngyösi Károly Róbert Campus két munkatársa is elismerést vehetett át a MATE központi tanévzáró ünnepségén dr. Gyuricza Csaba rektortól, tájékoztatta portálunkat Nagy Réka, a gyöngyösi campus kommunikációs munkatársa. 

Tóth Andrea 
Forrás: Snoj Péter

– Dr. habil. Hágen István Zsombor 22 éve erősíti a gyöngyösi campus (és a jogelőd intézmények) oktatói gárdáját. Az egyetemi docens jelenleg tanszékvezetőként és a Vidékfejlesztési és Fenntartható Gazdaság Intézet munkatársaként tevékenykedik. A MATE Babérkoszorút a hosszú évek óta végzett kiemelkedő oktatási és kutatási tevékenységéért vehette át. Tóth Andrea 2009-ben érkezett a Károly Róbert Nonprofit Kft.-hez, majd egy évvel később, 2010-ben került az akkori Károly Róbert Főiskolára, mint logisztikai koordinátor. Jelenleg a Jogi és Közbeszerzési Igazgatóságon dolgozik beszerzési referensként. A Rektori dicséretet kiemelkedő színvonalon végzett szakmai munkájának elismeréseként vehette át. Gratulálunk az elismerésekhez, munkájukhoz további jó egészséget kívánunk – részletezte Nagy Réka.

Dr. habil. Hágen István Zsombor
Forrás: Snoj Péter


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában