Hatóságok

2024.06.13. 11:00

Kéklámpás nap lesz az egri strandon

Az Egri Termál- és Strandfürdő egy különleges eseményre készül 2024. június 14-én, ez a Kéklámpás Nap. Az egész napos rendezvényen izgalmas programokkal készülnek.

Heol.hu

Az Egri Termál- és Strandfürdő egy különleges eseményre készül 2024. június 14-én, ez a Kéklámpás Nap. Arra is felhívták a figyelmet, hogy az egész napos rendezvény végén is érdemes maradni, hiszen este megnyílik az újonnan kialakított szurkolói zóna. Pénteken megnyílik a Hadnagy úti pénztár is, így már mindhárom bejárat és az összes medence rendelkezésre áll a látogatók számára.

BDAN8101
Az egi strand ad otthont a Kéklámpás napnak
Az egi strand ad otthont a Kéklámpás napnak
Forrás: Berán Dániel/Heves MEgyei Hírlap

– A napon számos iskola és óvoda vesz részt, izgalmas programokkal és látványos bemutatókkal várja a látogatókat. A Kéklámpás Nap alkalmával a gyerekek és a családok közelebbről ismerhetik meg a rendvédelmi szervek munkáját. A nap folyamán, 9 órától 16 óráig, a rendőrök, a tűzoltók, a katasztrófavédelem a honvédség, a büntetés végrehajtás és mentősök látványos bemutatókkal, fegyversimogatóval, kutyás- és járműbemutatókkal készülnek. Ez az élmény ingyenes minden érdeklődő számára, így bárki részt vehet az oktató és szórakoztató programon. A regisztrált iskolák és óvodák diákjai ezen a napon kedvezményes, mindössze 500 forintos jegyáron vehetik igénybe a strand szolgáltatásait, így a fürdőzés és a kikapcsolódás is garantált – írta közleményében az Eger Termál.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában