Ünnep

2024.06.15. 10:30

Képviselői köszönet a pedagógusoknak

Hatvan és környéke pedagógusait is köszöntötték a gyöngyösi pedagógusnapon.

Heol.hu

Horváth László is köszöntötte a pedagógusokat.

Forrás: Horváth Laci/Facebook

A hatvani tankerületi központ pedagógusainak gratulált a térség  két országgyűlési képviselője a pedagógus napon. Szabó Zsolt közösségi oldalán videóban is kifejezte nagyrabecsülését, a hatvani és a környékbeli iskolákban a gyerekeket nevelő tanárok iránt.

Kiváló pedagógusok részesültek elismerésben – írta Horváth László. Gyöngyös és térsége országgyűlési képviselője bejegyzésében kifejtetette:  „köszönettel tartozunk a Hatvani Tankerületi Központhoz tartozó iskolák munkatársainak, akik szívvel-lélekkel tanítják, nevelik gyermekeinket. Fontos, hogy az iskolai nevelés során a gyermekek megismerjék és megértsék a világ aktuális kihívásait, felkészülten fogadják azokat, s aktívan vegyenek részt a megoldásokban. Ez segít abban, hogy kritikus gondolkodásra és empátiára tegyenek szert, és felelősségteljes felnőttként lépjenek ki a nagyvilágba. Gratulálok a díjazottaknak, a közelgő nyári szünetre tartalmas feltöltődést kívánok minden tanárnak és diáknak”– zárta bejegyzését Horváth László.

Az eseményről pénteken portálunkon is beszámoltunk:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában