Helyi közélet

2024.06.14. 12:59

Még mindig akadozhat a közlekedés a hatvani vonalon

Pénteken délre még nem állt teljesen helyre a vonatközlekedés a hatvani vonalon.

A Budapest–Miskolc vonalon, Hatvan állomáson reggel óta már korlátozások nélkül közlekedhetnek a vonatok, helyreállították a felsővezetéket. Késésekre, rövidebb útvonalon közlekedő járatokra és járatkimaradásokra azonban délutánig még lehet számítani. A menetrendszerű közlekedés fokozatosan, délután állhat helyre a miskolci fővonalon. A legfrissebb közlé szerint a Keleti pályaudvarról 13 óra 30 perctől Gyöngyösre induló IR85-ös Mátra InterRégió (3044) csak Gödöllőtől közlekedik, utasai a Keleti pályaudvarról 13 óra 25-kor induló Tokaj IC-vel (IC 566) utazhatnak, ami ezért 5 perccel később indul és Gödöllőn is megáll, ahol biztosítják az átszállást a Mátra InterRégióra (3044).

Korábban közölték, hogy csütörtök este Hatvan állomáson megsérült a felsővezeték, ezért csak jelentős korlátozással volt lehetséges az állomáson a közlekedés. Péntekre virradó éjjel egyes vonatok esetében 40-60, egyes esetekben akár 60-90 perces késésekre is lehetett számítani a miskolci fővonalon, valamint a csatlakozó vonalakon, írta a Mávinform.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában