Családi boldogság

2024.06.16. 08:40

Megkeresztelték az egri kötődésű színésznő gyermekét

Bánovits Vivianne és Orth Péter kislányát, Elizát ugyanaz a pap keresztelte, aki összeadta a szülőket. A kislány, édesanyja 33 évvel ezelőtti keresztelőruháját viselte a ceremónián.

Szabó István

– Kis családunk tartott egy kis keresztelőt, a legkisebb leányzónak – újságolta boldogan portálunknak az Egerhez ezer szállal kötődő Bánovits Vivianne színművésznő.

Eliza immár megkeresztelve, édesanyja karjaiban
Eliza immár megkeresztelve, édesanyja karjaiban
Forrás: Viv Bnvts/Facebook

– Topi atya keresztelte meg, aki összeadott minket annak idején. A legcukibb keresztszülők Otto Banovits és Barbara Nagy. Köszönjük nektek! Ami még hab a tortán, hogy ugyanabban a kis ruhában keresztelkedett meg Lizi, mint én 33 éve – fogalmazott Bánovits Vivianne.

Portálunkon már beszámoltunk róla, hogy októberben született meg Eliza, a művésznő és férje, Orth Péter színművész első gyermeke. A többek között az Elk*rtuk és a Pappa Pia című mozifilmekből, illetve Vitézy László tévéfilmjeiből is jól ismert Bánovits Vivianne a gyermekkorát Felnémeten töltötte, ott járt általános iskolába, majd Egerben, a Dobó István Gimnáziumban érettségizett, és már gyermekszínészként is láthatták a nézők az egri Gárdonyi Géza Színházban. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!