A gyerekek kaptak betekintést

2024.06.28. 10:03

A #mutiholdolgozol idén is sikert aratott az MVM Mátra Energia Zrt.-nél

A kezdeményezés által a gyermekek szüleik társaságában egy izgalmas, informatív és élményekben gazdag napot tölthettek el együtt. A legfiatalabbak testközelből nyerhettek betekintést a társaság életébe.

Hornyák Réka

Az MVM Mátra Energia Zrt. idén is csatlakozott a #mutiholdolgozol országos programhoz, tették közzé Facebook oldalukon. Mint írják, a kétnapos rendezvény során a társaság munkavállalói lehetőséget kaptak, hogy bemutathassák gyermekeiknek, hogy hol, hogyan, mit és kikkel dolgoznak együtt a mindennapok során.

A #mutiholdolgozol a mátrai erőműben is népszerű volt
A #mutiholdolgozol a mátrai erőműben is népszerű volt
Forrás: MVM Mátra Energia Zrt./Facebook

Az idei #mutiholdolgozol programon közel 50 gyermek vett részt

A két nap során a gyermekek szakmai kíséret mellett pillanthattak be az erőmű mindennapjaiba. A működő blokkokat kívülről tekinthették meg, az egyik monumentális méretű Heller-Forgó hűtőtornyot azonban belülről is megszemlélhették. A program részeként a visontai bánya is várta az érdeklődőket, melyet a legkisebbek a bányakilátóból, míg az idősebb korosztály testközelből láthatott. 

A résztvevők ismerkedhettek a bányatechnológiával és karnyújtásnyira, működés közben láthatták a grandiózus berendezéseket. Ezen felül játékos vetélkedők, társasjátékok és színezők is várták a munkába látogatókat. Kiemelték, hogy az MVM Mátra Energia Zrt. célja, hogy a közös élmény tovább erősítse a köteléket a szülők és a gyermekeik között. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában