Közel hozzák a természetet

2024.06.14. 08:15

Nyáron heti öt napon lesz látványetetés a Gyöngyösi Állatkertben

A június 22-én induló látványetetési programot a látogatói igényekhez és az állatok mindennapi életviteléhez igazították. A heti öt látványetetés során nagyragadozó naponta látható lesz.

Szabó István

Minden nap lesz nagyragadozó látványetetése a Gyöngyösi Állatkertben

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

– Közel hozzuk a természetet! – hangzik rövid de lényegi mottónk, közölte a Gyöngyösi Állatkert a közösségi oldalán.

– A Gyöngyösi Állatkert főbb feladatának – a rekreációs lehetőség biztosítása mellett – a természetközpontú oktatást és nevelést tekinti. Számunkra fontos, hogy látogatóink aktív pihenése találkozzon a tudás élményalapú átadásával. Ezért az idei nyári szezonban változatos látványetetésekkel várunk a hetek 5 napján, szerdától vasárnapig, június 22-től! Tartsatok velünk! A napi látványetetési programok a látogatói igények mellett, állataink mindennapi életviteléhez igazítottak, minden nap tartalmaznak egy nagyragadozó látványetetést, ugyanakkor figyelembe vesszük az aktuális időjárást is. Átlagosan napi 5 látványetetést tervezünk. A látványetetések időpontjait az adott napon megtekinthető fajokkal az állatkert területén jól láthatóan elhelyezett, erre kialakított táblán fogjuk jelezni! – áll a Gyöngyösi Állatkert Facebook-oldalán közzétett tájékoztatásában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában