Agria InterRégió

2024.06.16. 07:30

Pótlóbusszal kell utazni Füzesabony és Eger között

Átépítik a maklári vasúti átjárót július első napjaiban. Pótlóbuszra kell szállniuk Füzesabony és Eger között az Agria InterRégió vonatok utasainak.

Heol.hu

A Füzesabony–Eger vonalon pótlóbusz jár július 6-tól 9-ig az IR87-es Agria InterRégió vonatok helyett, az Agria módosított menetrend szerint közlekedik ebben az időszakban a maklári vasúti átjáró átépítése miatt. Füzesabony és Eger között pótlóbuszokkal kell utazni – adta hírűl a Mávinform.

vonat, vasút, egri vasútállomás
Pár napig pótlóbusszal kell utazni Eger és Füzesabony között
Pár napig pótlóbusszal kell utazni Eger és Füzesabony között
Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

A Hatvanból Egerbe 3:59-kor induló személyvonat (5520) is módosított menetrend szerint közlekedik, utasainak Füzesabonytól Egerig pótlóbusszal kell utazni. A pótlóbuszos átszállás már július 5-én érinti a Füzesabonyból Egerbe 22:59-kor induló személyvonatot (5538) és július 10-én még érinti az Egerből Füzesabonyba 3.37-kor induló személyvonat (5519) közlekedését is.

A pótlóbuszok a közúti útzár miatt kerülő útirányon, az M25 számú autóúton Maklár, Templom tér  és Andornaktálya, Iskola megállásokkal közlekedik.

A július 6-tól 9-ig a Füzesabony—Eger közötti lezárás miatt az Eger—Szilvásvárad vonalon is pótlóbuszok közlekednek.

Forrás: Mávinform

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában