Virágosítás

2024.06.26. 07:30

Több ezer virágot oszt ki az egri városgondozás

Pénteken a civil házban lesz virágosztás. Idén is támogatják a helyieket otthonaik szépítésében.

Heol.hu

Minden évben több ezer virágot osztanak ki

Fotó: Huszár Márk

Folytatja a korábbi években nagy sikernek örvendő virágosztást a Városgondozás Eger Kft., közölte az önkormányzati cég közleményben hétfőn. Pénteken, június 28-án mindek helyit várnak, aki otthonát a cég által biztosított virágokkal is szépítené.

HMM_0001
A civil házban az Életfa Környezetvédő Szövetség segítségével osztják szét a növényeket
Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– Az érdeklődők egynyári virágokból fejenként 20 darabot vihetnek, ezekből összesen körülbelül 5000 darab kerül kiosztásra. Idén először tulipánokat is vihet az egri lakosság, fejenként 20 darab hagymát, összesen 2000 darabot oszt ki a városgondozás az önkormányzat hozzájárulásával. Az ingyenes virágosztás helyszíne a Kossuth Lajos út 12. alatt található Civil Közösségek Háza lesz. Reggel 9 órától 12 óráig lesznek a helyszínen a Városgondozás Eger Kft., valamint a lebonyolításban segítséget nyújtó Életfa Környezetvédő Szövetség munkatársai. A cég javasolja minden érdeklődő számára, hogy minél hamarabb érkezzenek, hiszen a virágosztás a készlet erejéig tart és érkezési sorrendben történik  – hívta fel a figyelmet Eged Renátó ügyvezető.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában