Folyamatosan képzik magukat

2024.07.05. 12:29

Újabb képesítést szereztek a kormányhivatal dolgozói

A Heves Vármegyei Kormányhivatalnál folyamatosan fejleszthetik tudásukat a dolgozók. Ennek jegyében csütörtökön újabb 19 kormányhivatali munkatárs vehette át oklevelét a megszerzett kormányablak-ügyintéző képesítésért.

Hornyák Réka

Felkészült szakemberek biztosítják a színvonalas ügyintézést, írja a Heves Vármegyei Kormányhivatal a Facebook oldalán. A Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem együttműködésében indított képzés nyolcadik ütemében 19 sikeresen vizsgázott ügyintézőt köszöntöttek. Az elismerő okleveleket Ignácz Balázs főispán adta át a dolgozóknak. 

Ignácz Balázs úgy fogalmazott, hogy a kormányhivatalok legforgalmasabb, magas színvonalú szolgáltatást nyújtó ügyfélszolgálatai a kormányablakok. A kormányablak-ügyintézői képzés és vizsga "A területi államigazgatási szervek humánerőforrásának fejlesztése" című kiemelt projekt keretében idén először online formában valósult meg - írják. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában