Motorostalálkozó

2024.07.07. 08:20

Sugárhajtású motorral érkezik a Worldbike Week Sirokba

Az egri dr. Hadnagy József szervezésében zajlik idén a Worldbike Week Sirok. A rockfesztivállal kísért motorostalálkozó és versenyre országtatáron túlról is érdemes lesz elindulni.

Szabadi Martina Laura

Július 24. és 28. között rendezik meg idén hazánk legnagyobb motorostalálkozóját. A Worldbike Week Sirok főszervezője, dr. Hadnagy József elmondta, a siroki motorostalálkozók száma már 30 felett jár, de az idei a 23. bike week az, amire igazi kuriózum is érkezik.

HMM_0354
A korábbi években is nagyon népszerű volt a Siroki Motorostalálkozó
A korábbi években is nagyon népszerű volt a Siroki Motorostalálkozó
Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– Farkas Gábor szervező már tavaly be akarta fejezni a találkozót, de úgy éreztem, az ország legpatinásabb motorostalálkozóját nem szabad veszni hagyni, hiszen a több évtizedes értékekről van szó. A bike week egyrészt verseny hegyi felfutóval, találkozó, és rock fesztivál is. Idén 20 vetélkedőn vehetnek részt a motorosok és az érdeklődők, lesz kamionhúzó verseny, erő- és ügyességi vetélkedők, iszap gyorsulási verseny, hangerő- és szépségverseny, illetve varacskosdisznó party is, amint átadjuk „Az anyja sem ismer rá díjat”. Igyekszünk méltóképp díjazni az erőfeszítéseket is, a hegyi felfutó versenyen, aki először képes meghódítani a csúcsot a motorjával, 100 ezer forint értékű  ajándékot kap! – részletezte dr. Hadnagy József. Elmondta idén Franciaországból egy 8 ezer lóerős sugárhajtású motor is érkezik, amit pénteken és szombaton is beindítanak.

– Koncertezni bárhol lehet, de Sirok a hely, ahol érzed, hogy élsz – idézte az esemény jelmondatát a szervező. – A találkozóra mindig sokan érkeznek az ország motoros közösségéből és külföldről is. Koncertezik a Beatrice, a Tankcsapda, a P Mobil és Takács Tamás is többek között, valamint fontosnak tartjuk, hogy lehetőséget adjunk amatőr zenekaroknak is. Lesz egy HRT nagyszínpad, egy Borsodi rocksátor és egy Alfa partysátor is – részletezte. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában