Poroszlón mindig történik valami

2024.07.07. 12:58

Több mint 1000 palacsintát sütöttek Poroszlón

Palacsintás délután volt szombaton Poroszlón a Tisza-tavi Ökocentrum szervezésében. Több mint 1000 lekváros és kakaós palacsinta készült.

Heol.hu

Csak sültek és sültek a palacsinták, több mint ezer

Forrás: Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló/Facebook

Szombaton a Tisza-tavi Ökocentrum a poroszlói faluközpontba szervezett Palacsinta Party-t, ahol délután 1100 kakaós és lekváros palacsinta készült. A rendezvényen kistérségi és helyi termelők termékeit is megvásárolhatták az érdeklődők, a gyerekeknek arcfestéssel is készültek.

Csak sültek és sültek a palacsinták, több mint ezer
Csak sültek és sültek a palacsinták, több mint ezer 
Forrás: Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló/Facebook

Az ökocentrum Facebook-oldalán köszönetet mondtak azoknak is, akik a szervezésben segítettek. Ők a Sámli Klub, akik a palacsintát rendületlenül sütötték és töltötték kiegészülve Bornemisza János polgármesterrel. Köszönetet érdemelt Oláhné Dávid Pirike, aki az alapanyagot gondosan előkészítette, az önkormányzat, aki a helyszínt biztosította és eszközökkel segítette a megvalósulást.

Felhívták a figyelmet arra is, hogy július 13-án 10 órától egészségnap lesz az ökocentrumban. Poroszlói címre szóló lakcímkártyával aznap a belépés ingyenes a létesítménybe.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában