hatvan

2018.01.19. 13:12

A jégpályák éjszakája is eljön

Immár a hetedik szezonban működik a jégpálya a település főterén, így már hosszúnak mondható aktív múlttal büszkélkedhet a helyi intézményesített korcsolyázás.

T. O.

Jégkorongcsapatok alakultak, folyamatosak a hokiedzések, iskolák és óvodák csatlakoznak a kezdeményezéshez, s egyre több baráti társaság jár ki rendszeresen a jégre. A legkisebbeknek segítséget nyújtanak, így az apróságok is magabiztosan korizhatnak. A pályára sokan látogatnak ki a térség más településeiről is.

A kicsinyek is egyre bátrabbak Fotó: Albert Péter

– Hagyományként ­ezúttal is megrendezzük a Jég­pályák Éjszakáját, amit a Magyar Jégkorong Szövetség ír ki évről évre. Most szombaton jégdiszkót tartunk, DJ Papas és DJ Gézu ­keveri majd a zenéket – tájékoztatott Kovács Péter rendezvényszervező, hozzá­téve: az idei a harmadik alkalom lesz, hogy a hatvani jég­pálya is részt vesz az országos programsorozatban.

Ugyancsak a jégpályát érintő hír, hogy a napokban Horváth Richárd polgármester köszöntötte a tizenkétezer-ötszázadik korcsolyázót, Szabó ­Lilit, a selypi általános iskola tanulóját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában