eger

2018.04.24. 18:26

A szakszervezeti tagok munkáját köszönték meg

A munka ünnepe közeledtével az egri városháza üvegtermében fogadta Habis László polgármester a szakszervezetek képviselőit.

Berecz R.

A városvezető köszöntőjében úgy fogalmazott, bár sok minden változott, szép hagyományt ápolunk, hiszen május első napján a dolgozókat ünnepeljük, tiszteletünket fejezzük ki nekik.

Hozzátette, arra is alkalmat nyújt, hogy áttekintsük a gazdasági eredményeket. Csökkent az állástalanság, kevesebben dolgoznak a közmunka-programokban, hiszen sokan elhelyezkedtek már az elsődleges munka-erőpiacon. Emellett, lényeges munkahely-teremtő beruházások valósulnak meg a megyeszékhelyen, hiszen a déli iparterület több mint száz álláshelyet teremt.

Fodor Pálné, a Magyar Szakszervezeti Szövetség megyei képviseletének vezetője kiemelte, a munka ünnepe alkalmából fontos, hogy az dolgozókért kiálló érdekképviselők tevékenységét is megköszönjük. Szavai szerint munkájuk nem hálás feladat, hiszen sokszor nehéz elérni a munkavállalóknak legmegfelelőbb érdekérvényesítést. Hozzátette, sokszor kenyérkeresetük mellett, társadalmi tevékenységként végzik ezt.

Címkék#egér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában