eger

2018.04.24. 17:17

Bankárokat, óvónőket kerestek

Bőven szemezgethettek az állások közül.

Süli K.

A megjelent vállalatok nem csak állandó munkaerőt, hanem gyakornokokat is szívesen fogadtak Fotó: Huszár Márk/HMH

Tucatnyi álláslehetősség közül válogathattak azok, akik kedden ellátogattak az Eszterházy Károly Egyetem karriernapjára. A programon bankok, szálláshelyek, cégek kerestek munkaerőt, az egyetem szakemberei pedig karrier tanácsadással várták az érdeklődőket.

A megjelent vállalatok nem csak állandó munkaerőt, hanem gyakornokokat is szívesen fogadtak, a bizonytalanoknak pedig tájékoztatást nyújtottak az adott munkakörről, és az ahhoz kötődő elvárásokról. Az EKE Kortárssegítő Mentálhigiénés Tanácsadó Irodájának tagjai segítségével az érdeklődők megtudhatták, milyen a tökéletes önéletrajz, valamint egy rögtönzött állásinterjún is kipróbálhatták magukat.

A megjelent vállalatok nem csak állandó munkaerőt, hanem gyakornokokat is szívesen fogadtak Fotó: Huszár Márk/HMH

A rendezvényen óvónőket is kerestek, mint megtudtuk, több tucat betöltetlen óvodapedagógus állás elérhető a megyében, vannak olyan kistelepülések, ahol hat állás is meg van hirdetve.

Az eseményen megjelent vállalatok képviselői rövid előadásokat is tartottak a megjelenteknek, bemutatták vállalatukat, valamint az elérhető állásokat is ismertették.

Címkék#egér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában