eger

2018.01.18. 16:48

Csokorban a megyeszékhelyi sikerek

Kiadványban mutatják be a tavalyi egri sikereket.

P. A.

A tervek szerint minden egri háztartásba eljuttatják a kis füzetet Fotó: Lénárt Márton

A megyeszékhely elmúlt évi sikereit foglalja össze az a városi kiadvány, amelynek elkészültét az Eger Sikeréért Egyesület segítette – jelentette be sajtótájékoztatón a szervezet elnöke.

Soltész Gergő emlékeztetett: két esztendeje egyebek között azzal a céllal hozták létre az egyesületet, hogy minél többen munkálkodhassanak e kiváló adottságú város jövőjéért. Mint fogalmazott: a munkához hozzátartozik a kulturális élet felvirágoztatása, a hátrányos helyzetű gyermekek segítése és a közintézmények támogatása is.

A tervek szerint minden egri háztartásba eljuttatják a kis füzetet Fotó: Lénárt Márton

– Fontos a számadás, hogy sorra vegyük azokat az eredményeket, amelyek az elmúlt év munkájának gyümölcsei Egerben. Sok pozitív előrelépés történt a gazdaság, a kultúra illetve az idegenforgalom területén, s ezek motivációt jelentenek az idei esztendőre is. A kiadványban szó esik egyebek között a munkahelyteremtő beruházásokról, a Bikavér hungarikummá válásáról s az M25-ös út építéséről, azaz olyan ügyekről, amelyekhez az Eger Sikeréért Egyesület is igyekezett hozzájárulni – mondta Soltész Gergő.

 

Címkék#egér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában